Over Boekcoach

BoekCoach is gestart door uitgever, ondernemer en boekenmens Elise de Bres. Met Boekcoach wil ze (potentiële) schrijvers inspireren en coachen.

Waarom? Elise vertelt het zelf:

“Bij BoekCoach houden we van mooi geschreven en mooi uitgegeven boeken. Maar te vaak zien wij boeken waarvan we denken: ‘Jammer, dat had beter gekund’. Een boek blijkt niet altijd te werken zoals zou moeten, of zoals de schrijver had verwacht. Daarom willen wij je helpen met het fijnslijpen en realiseren van je boekendroom. Van inspiratie voor een idee, tot beoordeling van je manuscript tot een complete uitgeefstrategie.”

 

Een boek is niet alleen tekst

Bij een boek denk je misschien in eerste instantie aan de tekst, het verhaal. Gek genoeg vormt de tekst slechts een onderdeel van het wel of niet succesvol worden van een boek. Vormgeving, papierkeuze, structuur en beeld zijn net zo belangrijk hierin. BoekCoach heeft een groot netwerk in de wereld van uitgevers, distributeurs, drukkerijen en vormgevers, en helpt je graag verder met je boekenplan.

Zelf doen? Of uitbesteden?

Bij BoekCoach geloven we in de kracht van samenwerking, ook als je het alleen wilt doen. Dan coachen we jou naar je beste boek in de BoekCoach Academie. Wil je toch liever dat wij de regie in handen nemen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk bij onze Diensten om te zien waar jouw boekenplan hulp bij kan gebruiken.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via boek@boekcoach.nl.