Je hebt een geniaal boekidee, en dan? 

Gratis training: Uitgever zoeken of zelf uitgeven?

Loop je rond met een boekidee, en weet je niet waar je precies moet beginnen om dit idee te verwezenlijken? Volg dan de gratis training van Boekcoach! Hierin leer je hoe je er aan de hand van een aantal specifieke vragen achter kunt komen of jouw boekidee meer past bij een uitgever, of dat je er beter voor kunt kiezen om zelf je boek uit te geven. Deze vraag vormt een perfect startpunt wanneer je een boekidee hebt, en wilt leren hoe je nou écht van start kunt gaan met het realiseren ervan.

Hieronder zie je welke lessen in de gratis training beschikbaar zijn. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met bevestiging en kun je aan de slag met les 1. Nadat je een les hebt afgerond en bevestigd, ga je automatisch door naar de volgende les.

Training 1 Module
Video 1 1. Introductie
Video 2 2. Waarom en wanneer is jouw boek een succes?
Video 3 3. Uitgeefvormen
Video 4 4. Hoe eigenwijs of eigenzinnig ben je?
Video 5 5. Heb je voldoende tijd en geld?
Video 6 6. Hoe snel wil je dat je boek verschijnt?
Video 7 7. Wat voor boek schrijf je?
Video 8 8. De keuze!

Ja, ik doe mee!

 

 

Elise de Bres - BoekCoachOver BoekCoach

In de afgelopen jaren ontmoette Boekcoach Elise veel verschillende soorten auteurs, bedrijven, ondernemers en mensen met een geniaal boekidee. De eerste vraag is die iedereen aan haar stelt, is bijna altijd een variant op deze vraag: “Ik heb een idee voor een boek, maar moet ik nu een uitgever zoeken of het boek zelf uitgeven?”. En wat houden deze keuzes eigenlijk precies in? Waar moet je allemaal rekening mee houden als je je boek laat uitgeven, óf ervoor kiest om dat zelf te doen?

Daarom ontwikkelde Elise een speciale training, waarbij je aan de hand van een aantal vragen langs verschillende keuzes wordt geleid. Zodat jij aan het eind van de training weet welke uitgeefwijze het beste bij je past, en je je boekenplan (onmisbaar bij ieder boekidee) verder vorm kunt geven. Boekcoach helpt je daar met deze gratis training nog verder mee  op weg door een handige checklist met je te delen. Zo neem jij daadwerkelijk de eerste stappen om van jouw boekidee je mooiste boek te kunnen maken!